Owen Wilson voi jo paremmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Los Angelesissa sairaalaan kiidätetty näyttelijä Owen Wilson voi jo paremmin. Star -lehden mukaan tähti yritti itsemurhaa viiltämällä ranteensa auki ja nauttimalla suuren määrän lääkkeitä.

Veli löysi kuitenkin Owenin ajoissa ja tähti kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Nyt Wilsonin tila on jo parempi, ja eilen hän antoi medioille lausunnon, jossa hän toivoi saavansa toipua rauhassa ja että hänen yksityisyyttään kunnioitettaisiin tänä vaikeana aikana.

Cedars-Sinai -sairaalan edustalla päivystää parhaillaan kymmeniä toimittajia ja televisioryhmiä. Sairaalasta on tänään vahvistettu, että Owen Wilson saa parhaillaan hoitoa ja voi jo paremmin. Hollywood-tähteä on käynyt sairaalassa tapaamassa perheenjäsenten lisäksi myös useita julkkiksia. Esimerkiksi Samuel L. Jackson, Woody Harrelson ja Magic Johnson on bongattu sairaalasta.