Actiontähti Jackie Chan loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu actionelokuvien tähti Jackie Chan on loukkaantunut uuden The Forbidden Kingdom -leffansa kuvauksissa. Jet Lin kanssa näytellyt Chan sai kesken kuvausten kovan kipukohtauksen selkäänsä ja kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun 53-vuotiaan Chanin selkä on vihoitellut. Tähti itse kertoi blogissaan, että selkä meni kohtauksessa, jossa hän nosti toista henkilöä ylöspäin. Seuraavana päivänä Chan pääsi hädin tuskin ylös sängystään.

– Minun piti kävellä eräässä kohtauksessa kolme askelmaa portaita Jet Lin luo. Joka kerta, kun jalkani kosketti maata, kipu viilsi selkääni, Chan kirjoitti.

Sittemmin actiontähden kunto on jo hieman parantunut, ja kuvauksia on päästy jatkamaan. Jackie Chan pitää edelleen hallussaan stunttien tekemisen maailmanennätystä.