BB-Maria haluaa ulos talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin ensimmäinen viikko on parhaillaan käynnissä televisiotalossa. Ensimmäiseen pudotusäänestykseen valittiin toissapäivänä Maria ja Einari, joista Maria sai selkeästi eniten ääniä talon sisältä.

Marian kerrottiin olevan joukon ulkopuolinen, ja se on näkynyt selvästi myös kotikatsomoihin. Tänään hän myönsi sen itsekin ja on viettänyt päivänsä lähinnä yksinään peiton alla makuuhuoneessa. Maria kertoi vointiaan kyselemään tulleelle Satulle olevansa masentunut ja haluavansa ulos talosta.

– Ei tää oo mun juttu. Kiitos kun kysyit. Fiilis on niin matalalla. Mä yritän vaan nukkua. Toivottavasti sunnuntai tulis nopeesti, Maria huokaili ohjelman verkkosivuston mukaan.

– Kyl mä pärjään, ei täs mitään, mä oon melko varma, että lähen sunnuntaina. En nää mitään syytä, miks ne haluis pitää mua täällä.

Maria kertoi Sadulle, että hänellä on useita syitä talosta poistumiseen. Yksi syistä oli eristyneisyys muusta maailmasta ja esimerkiksi uutisista.

Satu on pitänyt kiirettä BB-talossa, sillä hän on silminnähden kiintynyt Timoon. Pari onkin ollut tänään toisissaan kiinni aina kun mahdollista. Kuluvan vuoden ensimmäinen BB-pari on siis mahdollisesti syntymässä.