PMMP jäi pitkälle tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöduo PMMP on jäänyt pitkälle tauolle heitettyään kiireisen keikkakesänsä viimeiset settinsä Helsingissä. Yhtye nähtiin keskiviikkona ravintola Bellyssä ja torstaina Huvilateltassa.

Loppuunmyydyn Huvilateltan keikan jälkeen Mira Luoti jää äitiyslomalle. Yhtye palaa keikoille arviolta vasta ensi vuoden loppupuolella, sillä ilmoittaessaan keikkatauosta huhtikuussa yhtye veikkasi tauon kestävän noin vuoden.

Yhtye on kuitenkin paiskinut töitä studion puolella, ja PMMP:n tulkintoja tutuista lastenlauluista julkaistaan albumillinen vielä ennen joulua. Seuraava PMMP:n studiolevy löytyy kaupoista vuoden 2008 syksyllä.

Miran raskaus tuli julkisuuteen yhtyeen esiintyessä lastenkotilapsille. Yksi lapsista huomasi hänen pömpöttävän vatsansa ja kysyi onko hän raskaana. Mira vastasi kysymykseen myöntävästi. Hän vahvisti tiedon myöhemmin kiertueensa avauskeikalla. Paula Vesalan ja Mira Luotin muodostama yhtye on julkaissut urallaan kolme albumia; Kuulkaas enot!, Kovemmat kädet ja Leskiäidin tyttäret.