BB-Timo IRC-Galleriassa FuckBuddy

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Big Brother -realityohjelman 12 kilpailijasta suurin osa on esillä myös IRC-Galleria -yhteisösivustolla.

Esimerkiksi Timo on valinnut nickikseen rempseästi ”FuckBuddy” ja hänen tuore romanssiparinsa Satu puolestaan ”satumainen”. Eniten kuvamateriaalia Galleriassa tarjoilee Kadi, eli ”MissEstonia”, jonka sivuilta löytyy niin kauniita naisia kuin komeita miehiäkin.

Joukon puhutuin henkilö Einari on valinnut nimekseen hauskasti ”eino1suuri”. Nuori poliitikon alku esittelee itsestään paljon kuvia verkossa. Lisäksi hän on liittynyt esimerkiksi Homofobia on sairaus, Haukuin poikaystävääsi homoksi ja hän löi minua laukulla, Liian rehellinen demariksi ja Irti mun huumeista ry -yhteisöihin.

Vaatteista kiinnostunut Sauli tunnetaan Galleriassa tunnuksella ”zalee-” ja Henri tunnuksella ”KuuKi”. Jälkimmäinen on asettanut asuinpaikakseen ”Ulkomailla”, ja ehtinyt liittyä #bigbrother.fi247 -yhteisöön ennen kisan alkua.

Katso kilpailijoiden IRC-Galleria -sivut tästä:

Timo, eli FuckBuddyKadi, eli MissEstoniaEinari, eli eino1suuriPiia, eli raybunnySauli, eli -zalee-Henri, eli KuuKiSatu, eli satumainen

Lähde: BBPlaza.net