Amy Winehouse tuhosi hotellihuoneen ja oksensi verta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narkkaripoppari Amy Winehouse on parhaillaan lomatunnelmissa Karibialla. Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan perinteinen rantaloma, sillä Amy on keksinyt lomaohjelmaksi esimerkiksi hotellihuoneensa tuhoamisen.

Tähti asuu miehensä kanssa sviitissä, jonka hinta on yli 1.000 euroa yöltä. Huoneeseen mennyt siivooja koki järkytyksen nähtyään huoneessa paljon veristä oksennusta.

– Kylpyhuoneessa oli joka puolella verta ja oksennusta. Se oli kerta kaikkiaan kauheaa. Näytti siltä, että hän oli ollut sairaana jo pitkään. Kaikki olivat kauhuissaan, koska huone näytti olevan kuin räjähdyksen jäljiltä, The Mirror -lehden haastattelema hotellisiivooja kertoi.

Pian tämän jälkeen Winehouse nähtiin hotellin ainoassa ravintolassa juomassa. Amy oksensi ravintolan sohvalle sillä seurauksella, että koko ravintola jouduttiin sulkemaan siivouksen ajaksi. Siivouksen jälkeen poppari palasi ravintolaan syömään.

St. Luciassa sijaitsevan Jade Mountain -hotellin johto ehdotti sairaan oloiselle Amylle lääkärin tapaamista, mutta laulaja kieltäytyi ja kertoi voivansa hyvin.