Ozzy Osbourne oli Sharonille vain korvike?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat nykyisin onnellisesti naimisissa ja menestyneet kumpikin omilla urillaan. Nyt Sharonin veli David Arden on kuitenkin paljastanut, että hänen siskonsa kiikarissa oli alunperin Ozzyn Black Sabbath-yhtyetoveri Tony Iommi.

Ardenin mukaan Sharon piiritti Iommia yhdeksän vuoden ajan ennen kuin vaihtoi kohteeksi saman yhtyeen keulahahmon Ozzy Osbournen. Sharonin veli tietää mistä puhuu, sillä hänkin oli hyvin perillä yhtyeen asioista, koska sisarusten isä Don toimi tuolloin yhtyeen managerina.

– Hän seurasi Tonya joka paikkaan, kuin hellyydenkipeä koiranpentu. Hän jumaloi Tonya, joka oli hänelle pakkomielle. Kaikki tiesivät siitä, myös Ozzy. Sharon ei ollut lainkaan kiinnostunut Ozzystä, vaan hänen mielestään Ozzy oli ennemminkin vain runk**ri, David Arden kertoi The Mirror -lehdelle.

– Kun yhtyeellä meni huonosti, Sharon yritti jopa saada isäänsä erottamaan Ozzyn yhtyeestä.

Sittemmin Sharon kuitenkin kiinnostui Ozzystä ja pariskunta on elänyt pitkään värikkäässä ja monivaiheisessa avioliitossa. Perheen lapsista Jack ja Kelly ovat seuranneet vanhempiensa jalanjälkiä julkisuuteen Aimee -siskon jättäydyttyä lyhyen artistiuransa jälkeen parrasvalojen taakse. Nykyisin myös Sharon on tuttu jo useasta televisio-ohjelmasta.

Uusimmat