BB-väen huumori hiipui käsiraudoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan väsyneissä tunnelmissa. Rangaistukseksi kahteen letkaan käsiraudoilla kahlitut kilpailijat joutuivat eilen yleisöäänestyksen perusteella luopumaan myös hammas- ja hiustenhoitotuotteistaan.

Kahlimisen johdosta jotkut kilpailijat ovat myös vapaaehtoisessa syömälakossa, ettei heidän tarvitsisi käydä vessassa toisten kanssa. Ryhmä pääsi irti käsiraudoista vasta yöllä kello 01:20. Kaiken tämän päälle kilpailijat joutuvat viikkotehtävän lisätehtävänä valvomaan yllättäen syttyviä kolmea lamppua, jotka pitää sammuttaa kymmenen sekunnin kuluessa. Viime yö oli siis BB-talossa raskas, pitkä ja uneton.

Eilen paljastettiin myös, että viime viikolla häätöäänestykseen joutunut Einari joutuu tulilinjalle myös tällä viikolla. Toinen häätöäänestykseen joutuva ilmoitetaan keskiviikkona.

Uusimmat