Brad Pitt: Ulkonäköni rapistuu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien miesten listan kärkisijoilla jo vuosia komeillut näyttelijä Brad Pitt on omien sanojensa mukaan menettämässä ulkonäkönsä. 43-vuotias supertähti syyttää asiasta kolmekymppisenä elettyä vauhdikasta vaihettaan, jonka takia hän on alkanut näyttää vanhemmalta.

– Yksi asia minua ärsyttää, nimittäin se, että kasvot menevät. Muu osa vartalosta ei vanhene samassa tahdissa. Olen kuitenkin ansainnut tämän. Sen, että osat alkavat rupsahtaa, Pitt kertoi Details -lehdessä.

Täytettyään 40 vuotta Brad Pittin elämä on kokenut paljon muutoksia. Kolmen vuoden sisään hän on eronnut Jennifer Anistonista, alkanut seurustella Angelina Jolien kanssa ja on nykyisin neljän lapsen isä.

– Ehkä minulla oli tavallista aikaisempi keski-ikän kriisi. Ehkä minulla oli se jo kolmekymppisenä. En voi enää istua paikallani, vaan minun pitää tehdä jotain. Elämäni on mukavaa, mutta se ei toimi minulle.

Nykyisin Pitt tekee yhdessä Jolien kanssa paljon hyväntekeväisyystyötä köyhyyden vähentämiseksi maailmassa.

Uusimmat