Pete Doherty antoi huumeita kissalleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narkkarirokkari Pete Doherty on mahdollisesti antanut kovia huumeita myös kissalleen. The Sun -lehden julkaisemassa kuvassa Doherty nähdään kissansa kanssa, ja lemmikin suulla on ilmeisesti crack-piippu.

Lehti sai kyseisen kännykkäkameran kuvan käsiinsä Dohertyn ystäviltä, jotka ovat raivoissaan rokkarin toiminnasta. Heidän mukaansa Pete antaa usein huumeita kissalleen, joka useimmiten menettää tajuntansa ja jää makaamaan tassut taivasta kohti. Mielialan vaihteluista selvästi kärsivä kissa yrittää joskus myös lentää.

– Peten mielestä kissa on nyt ainoa, joka ymmärtää häntä. Hänen mielestään on hauska katsoa, kun kissa on kamoissa. Hän jopa teetti pienestä pullosta erityisen pienen crack-piipun kissalleen, mutta lemmikillä on jo pahoja vieroitusoireita ja tasapaino-ongelmia, ystävät paljastivat.

Britannian viranomaisten mukaan pelkän valokuvan perusteella on vaikea lähteä syyttämään Dohertyä eläinrääkkäyksestä. Babyshambles -yhtyeen keulahahmo Pete Doherty on ollut pahassa huumekoukussa jo pitkään. Hänet on pidätetty huumeiden takia lukemattomia kertoja.

Uusimmat