BB-Einari nakuili saunassa, katso kuva!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen iltaa kosteissa merkeissä, kun kilpailijat käyttivät ensimmäistä kertaa alkoholia humalahakuisesti. Illan aikana nähtiinkin monia mielenkiintoisia episodeja.

Alkoholinhuuruinen ilta BB-talossa kului pääosin saunoen ja paljussa kotimaisia klassikkohittejä laulaen. Ryhmä yritti laulaa ulkoa kymmeniä kotimaisia hittejä. Välillä ryhmä kävi lämmittelemässä saunan lauteilla, ja Einari päätti illan tiimellyksessä riisua speedo-uimahousunsa ja saunoa alastomana.

Alaston Einari suuntasi lauteille niin ikään biseksuaaliksi tunnustautuneiden Kadin ja Saulin kanssa. Lopulta Einari halaili Kadia. Kuva tilanteesta löytyy Maikkarin kuvaboksista tai tästä.

Illan aikana sivuttiin myös edellistä yötä, kun Jarkko tivasi Timolta selvitystä yön tapahtumista. Timo kierteli vastauksessaan, mutta rivien välissä tunnusti tapahtuneen.

– No sen verran voin sanoa, että ei ihan heti mieli tee seksiä nyt. On ihan tyydytetty olo, Timo kertoi. Pian tämän jälkeen pojat ja Kadi suuntasivat yhdessä päiväkirjahuoneeseen.

Uusimmat