Britney Spears palaa tänään lavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tekee tänään näyttävän paluunsa esiintymislavoille, kun hän esiintyy Las Vegasissa järjestettävässä MTV Video Music Awards -tapahtumassa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun VMA järjestetään Las Vegasissa.

Odotettua esiintymistä on harjoiteltu kovasti, ja sen suunnitelussa on ollut mukana myös illusionisti-taikuri Criss Angel. Britney teki aiemmin tänä vuonna muutaman harjoituskeikan, mutta ne osoittautuivat playback-keikoiksi. Nyt luvassa pitäisi olla live-esiintyminen.

Eilen illalla Britney juhli Las Vegasin yössä yhdessä kuuden ystävänsä kanssa. Ryhmä päätyi lopulta perinteiseen tapaansa Pure -yökerhoon, jossa isäntänä toimi P. Diddy. Hän ilmoitti Spearsin saapumisesta kuulutuksilla ja soitti Britneyn Gimme More -kappaleen.

Viime vuonna gaalaa katsoi televisiosta Yhdysvalloissa vain 5,3 miljoonaa katsojaa, kun edellisenä vuonna katsojia oli peräti 10,3 miljoonaa Nielsen Media Researchin mukaan. Nyt Britneyn kohutun paluukeikan uskotaan nostavan katsojamäärää miljoonilla.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat