Britney Spears palaa tänään lavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tekee tänään näyttävän paluunsa esiintymislavoille, kun hän esiintyy Las Vegasissa järjestettävässä MTV Video Music Awards -tapahtumassa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun VMA järjestetään Las Vegasissa.

Odotettua esiintymistä on harjoiteltu kovasti, ja sen suunnitelussa on ollut mukana myös illusionisti-taikuri Criss Angel. Britney teki aiemmin tänä vuonna muutaman harjoituskeikan, mutta ne osoittautuivat playback-keikoiksi. Nyt luvassa pitäisi olla live-esiintyminen.

Eilen illalla Britney juhli Las Vegasin yössä yhdessä kuuden ystävänsä kanssa. Ryhmä päätyi lopulta perinteiseen tapaansa Pure -yökerhoon, jossa isäntänä toimi P. Diddy. Hän ilmoitti Spearsin saapumisesta kuulutuksilla ja soitti Britneyn Gimme More -kappaleen.

Viime vuonna gaalaa katsoi televisiosta Yhdysvalloissa vain 5,3 miljoonaa katsojaa, kun edellisenä vuonna katsojia oli peräti 10,3 miljoonaa Nielsen Media Researchin mukaan. Nyt Britneyn kohutun paluukeikan uskotaan nostavan katsojamäärää miljoonilla.