BB-yllätys: Einari ulos – Heli sisään!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman toinen viikko on nyt takana. Viikon aikana talosta ehti jo poistua Tiina, joka halusi jatkaa raskauttaan BB-talon ulkopuolella.

Häätöäänestykseen valittiin tällä viikolla jo toistamiseen Einari, joka peittosi ensimmäisessä häätöäänestyksessä selvästi Marian. Einarin kilpakumppanina äänestyksessä oli tänään Henri, jonka besserwisser-toiminta on ärsyttänyt varsinkin talon naispuolisia asukkaita.

Katsojaäänestyksen perusteella talosta putosi tänään Einari, mutta tilalle asteli yllättäen yksi uusi kilpailija.

Tiina poistui BB-talosta ennen aikojaan raskauden takia, ja hänen tilalleen tuli tänään uusi asukas Heli. 23-vuotias Orimattilasta kotoisin oleva sosionomiopiskelija luonnehtii itseään rempseäksi, huumorintajuiseksi ja hulluksi. Lentäjän työstä haaveillut Heli on nähty myös Lamourettes-tanssiryhmän riveissä.

Uusimmat