Britney Spearsin paluu totaalinen floppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears teki viime yönä kauan odotetun paluunsa esiintymislavoille. Suureksi spektaakkeliksi etukäteen hehkutettu paluu oli kuitenkin täydellinen pohjanoteeraus.

Taustanauhan päällä suutaan aukonut Britney ei ollut vaivautunut kehittämään Gimme More -kappaleeseensa edes koreografiaa, tai jos sellainen oli tehty, ei Spears muistanut sitä. Epävarmana esiintynyt tähti tuntui myös unohtavan oman kappaleensa sanat, vaikka niitä ei ollut juuri tusinaa enempää.

Maailman viihdemediat tyrmäsivätkin esityksen yksimielisesti, ja esimerkiksi TMZ.com luonnehti Spearsia ”lihavaksi unissakävelijäksi”.

Koko maailmalle suorana televisioidussa lähetyksessä näytettiin myös Rihannan, 50 Centin ja P. Diddyn ilmeitä esityksen aikana. Supertähdet näyttivät tyrmistyneeltä seuratessaan mustaan yöpukuun pukeutuneen Britneyn esiintymistä. Myös Spearsin jälkeen esiintynyt koomikko Sarah Silverman kuittaili Britneylle.

Video Britneyn paluukeikasta löytyy tästä!

Uusimmat