Luciano Pavarotti singlelistalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuollut tenoritähti Luciano Pavarotti on tehnyt yllätyspaluun musiikkilistoille. Hänen tuotantoaan on nimittäin myyty digitaalisesti ennätysmäisen paljon suru-uutisen julkaisemisen jälkeen.

Erityisen suosittu on ollut Pavarottin tulkinta Nessun Dorma -kappaleesta, joka tunnetaan myös kappaleena, jolla Paul Potts voitti äskettäin Britannian Talent -ohjelman. Pavarottin hautajaisissakin kuultua kappaletta on myyty viikonloppuna niin paljon, että myynti nosti kappaleen singlelistan sijalle 24.

Kappaleesta veikattiin vielä eilen singlelistan ykköstä, mutta siihen digitaalinen myynti ei riittänyt. Brittilistan ykköseksi meni odotetusti Sean Kingstonin Beautiful Girls.

Mikäli listaykkönen olisi toteutunut, se olisi tehnyt historiaa olemalla ensimmäinen klassinen kappale Britannian singlelistan kärjessä.

Uusimmat