Justin Timberlake pokasi Rihannan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja näyttelijä Jessica Biel ovat seurustelleet jo parin kuukauden ajan, mutta nyt parin suhde on ilmeisesti rakoilemassa. Ainakin jos silminnäkijöiden havainnot VMA-jatkojuhlista pitävät paikkansa.

Justinin kerrotaan nimittäin poistuneen paikalta nuoren kaunottaren, Rihannan, mukana. Rihanna kiisti sunnuntaina haastattelussa seurustelevansa Shia LaDouchen kanssa, ja hänet nähtiinkin loppuillasta Justin Timberlaken käsipuolessa. Lopulta pari poistui julkkisjuhlista yhdessä.

– Justin ja Rihanna juhlivat yhdessä ja sen jälkeen he poistuivat paikalta yhdessä. Se oli hullua, koska Jessica Biel oli myös siellä ja hän etsi Justinia joka paikasta, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Stara tapasi Justin Timberlaken äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!

Uusimmat