Top Gear -juontaja kolaroi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nykyisin nähtävän Top Gear -auto-ohjelman juontaja Richard Hammond joutui vuosi sitten auto-onnettomuuteen käsittämättömällä 507 kilometrin tuntivauhdilla. Mies selvisi kuin ihmeen kaupalla ja palasi takaisin juontajaksi.

Nyt Hammond on kolaroinut jälleen samaisen ohjelman kuvauksissa. 38-vuotias rämäpää ajoi lauantaina ulos radalta 24 tunnin autokilpailussa Silverstonen moottoriradalla. BBC vahvisti tiedot viime yönä. Kolariin oli syypäänä toinen auto, joka törmäsi Hammodin autoon.

Tällä kerralla Hammond ei kuitenkaan loukkaantunut ja hän pystyi jatkamaan ajamista kun auto oli ensin korjattu. Kilpailussa ryhmän BMW 330 DTi Sport -autoa ohjastivat ohjelman kolme juontajaa ja ohjelman myötä julkkikseksi noussut rattimies The Stig.

Uusimmat