Poptähti pelastajana Tampereen tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Samae Koskinen tyttöystävineen nousi pelastajaksi maanantai-iltana Tampereen Lapintiellä sattuneessa kerrostalon tulipalossa.

Aamulehden mukaan kyseisen talon B-rapussa asuva Koskinen oli siivoamassa asuntoaan putkiremontin jäljiltä ja oli parhaillaan viemässä tavaraa varastoon, kun hän havaitsi voimakasta savua rappukäytävässä.

Koskinen juoksi tyttöystävänsä kanssa ulos talosta ja yritti soittaa hätänumeroon läheisestä kaupasta, mutta numero oli kuitenkin varattu. Tämän jälkeen artisti lähti juoksujalkaa tekemään hälytystä läheiselle paloasemalle.

Matkalla vastaan tuli kuitenkin ambulanssi, josta hälytys tehtiin Koskisen pysäytettyä sen. Poliisi epäilee maanantai-iltana tapahtuneen palon olleen tuhopoltto. Tulipalo ei vaatinut ihmishenkiä, mutta asukkaita kuljetettiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi.

Samae Koskinen valmistelee parhaillaan ensi keväänä ilmestyvää toista soololevyään.

Uusimmat