50 Cent häviämässä Kanye Westille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina alkoi kahden supertähden välinen tiukka kisa kuluvan viikon albumilistan ykköspaikasta Yhdysvalloissa, kun Kanye West ja 50 Cent julkaisivat uudet albuminsa samana päivänä.

Molemmat tähdet esiintyivät vielä alkuviikosta voitonvarmoina, mutta ensimmäisten päivien myyntilukuja on nyt alkanut tihkua julkisuuteen. Niiden perusteella Kanye West olisi hienoisessa johdossa. Hänen Graduation -albumiaan on siis myyty tähän mennessä enemmän kuin Fiftyn Curtis -levyä.

Nykyisellä myyntivauhdilla Kanyen levyä arvioidaan myytävän viikon aikana noin 575.000 – 700.000 kappaletta, kun 50 Centin uutukaisen myynnin arvioidaan jäävän 550.000 kappaleeseen., Billboard -lehti uutisoi. Ensimmäisenä päivänä Graduation myi 437.000 kappaletta ja Curtis 310.000 kappaletta.

Aiemmin Fifty ilmoitti lopettavansa uransa, mikäli hän ei saavuta avausviikolla albumilistan ykköstilaa. Hiphop-tähti ei nähnyt Westiä tuolloin edes varteenotettavana kilpakumppanina, mutta myyntiluvut ovat varmasti pyyhkineet itsevarman virneen 50 Centin kasvoilta.

West ei kuitenkaan voi vielä iloita, sillä viikkoa on vielä paljon jäljellä. Parivaljakon lisäksi myös country-tähti Kenny Chesney tavoittelee listan ykkössijaa. Hänen Just Who I Am: Poets and Pirates -albumiaan myydään tällä vauhdilla jopa 550.000 kappaletta avausviikolla, eli ainakin Fifty voi hyvinkin jäädä Kennyn jalkoihin.

Veikkaa albumikisan voittajaa Staran lukijakilpailussa ja voita Kanyen ja 50 Centin levyt ja t-paidat! Osallistu kilpailuun tästä!

Uusimmat