Big Brother: Nakuilua pihalla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat asustaneet jo neljän päivän ajan ulkosalla suorittamassa viikkotehtäväänsä. Meno pihamalla on ollut pääasiassa rauhallista, mutta tänään Aki tarjosi asukkaille täyden striptease-show’n riisuutumalla alastomaksi.

Kilpailijat yrittivät saada sisälle Piian kanssa jo aiemmin päässeen Maxinen pokkaa pettämään, sillä Isoveli kielsi Maxinelta yhteydenpidon ulkona asuvien kanssa. Kesken puuhastelun Aki alkoi riisua hiljalleen vaatteitaan ja lopulta mies seisoi pihalla täysin alastomana.

Tempaus ei kuitenkaan onnistunut, sillä Maxine kykeni säilyttämään itsehillintänsä. Aki lupasi stripata kilpailijoille uudelleen, mutta tarvitsevansa ensi kerralla musiikkia esityksensä taustalle. Satu yritti saada miestä uusimaan esityksensä, mutta se ei tällä kerralla onnistunut.

Tämän viikon häätöäänestyksessä BB-talosta poistuu joko Satu tai Henri. Putoaja selviää sunnuntaina suorassa lähetyksessä.

Uusimmat