Twisted Sister marraskuussa Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen heavy metal -yhtye Twisted Sister saapuu konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtye nähdään Helsingin Jäähallissa maanantaina 12. marraskuuta.

Jo kertaalleen esiintymislavat jättänyt yhtye palaa ihailijoidensa pyynnöstä vielä kerran areenoille ja saapuu nyt siis Suomeen. Edellisen kerran yhtye nähtiin Suomessa viime kesänä Tampereella järjestetystää Sauna Open Air -tapahtumassa.

Yli kymmenen miljoonaa levyä uransa aikana myynyt Twisted Sister perustettiin vuonna 1973. Laulaja Dee Sniderin tähdittämä yhtye oli suosionsa huipulla 1980-luvun alussa erityisesti hittiensä We’re Not Gonna Take It ja I Wanna Rock myötä.

Twisted Sisterissä yhdistyvät glam-rock, Alice Cooperin ja Kissin kaltainen esiintymistyyli sekä raivoisa heavy rock. Twisted Sisters hajosi vuonna 1987, mutta palasi esiintymislavoille jälleen runsaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. Viime jouluna yhtye ilmoitti lopettavansa uransa tuolloin julkaistuun Twisted Christmas -studioalbumiin, mutta voimakas yhteishenki ja soittamisen halu on vetänyt nämä legendat nyt jälleen yhteen.

Uusimmat