BB-bileet: Kevyttä kännisekoilua ja nakuilua

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlittiin eilen kosteissa merkeissä viikkotehtävän ja salaisen lisätehtävän onnistumista. Ryhmä hankki evästä noin 500 eurolla, ja alkoholia taloon kannettiin yhteensä huimat 117 pulloa.

Saunomisen tiimellyksessä Timo ja Aki jatkoivat siitä mihin Aki oli aiemmin päivällä jäänyt. Pojat viuhahtivat BB-talon pihamaalla ja esittelivät sukukalleuksiaan innokkaasti muille kilpailijoille esimerkiksi haarahyppelyillä. Muutenkin puheenaiheet pysyivät tuttuun tapaan pääasiassa seksin, genitaalilävistysten ja silikonirintojen parissa.

Illan yllätys nähtiin, kun rauhallinen Jarkko ja räväkkä Kadi suutelivat saunassa muiden nähden. Kyseessä vaikutti olevan kuitenkin romanssin sijaan niin sanottu kaveripusu. Jarkko on kuitenkin silminnähden kiinnostunut Kadista, mutta kiinnostus voi olla yksipuolista.

Timolla taas vaikuttaa olevan kiikarissa yllätystulokas Heli, joka ei kuitenkaan pitänyt Timon hänelle kehittelemistä lapsellisista käytännön piloista ja menetti lopulta malttinsa. Myöhemmin Heli mitteli talon miesten kanssa kädenväännössä.

Uusimmat