Big Brotherin Einari haluaa eduskuntaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta pudonnut Einari Rautio aikoo pyrkiä eduskuntaan 30-vuotiaana. Hän on ehdolla myös ensi syksyn kunnallisvaaleissa.

Merkonomiksi parhaillaan opiskeleva 18-vuotias aktiivinen poliitikonalku kaavailee opiskelevansa juristiksi saakka. Hän on tähän mennessä ehtinyt istua Espoossa jo useissa lautakunnissa nuorisovaltuuston jäsenenä. Helsingin Sanomissa mies arvioi, että mikäli hänelle olisi maksettu kokouksista palkkioita, olisivat ne olleet kuudessa vuodessa jo 30.000 euroa.

Espoon kokoomusnuoriin kuuluva Einari kannattaa vapaata yrittäjyyttä ja homoseksuaalien adoptio-oikeutta. Big Brother -vierailusta jäi hampaankoloon se, että hän ei ehtinyt käydä asiakeskusteluja esimerkiksi ilmastonmuutoksesta.

Uusimmat