BB: Kännisekoilujen tulos – viinat takavarikkoon

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat juhlivat eilen viikkotehtävän onnistumista kosteissa merkeissä. Ryhmä hankki yhteensä peräti 117 pullollista alkoholijuomaa, joten kaikkea ei ehditty edes illan aikana nauttimaan.

Tänä aamuna kilpailijat heräsivät krapulassa, mutta meno alkoi yltyä jo aamupäivällä railakkaaksi. Lopulta Timo ja Jarkko pelleilivät esimerkiksi vetämällä Timon housut alas ja asettamalla erinäisiä ruokatarvikkeita pakaroiden väliin. Tempauksesta närkästyi Piian lisäksi myös Isoveli, joka päätti menoa rauhoittaakseen takavarikoida kilpalijoiden alkoholijuomat.

Viime yönä Jarkko ja Sauli yrittivät tuloksetta saada väsynyttä Kadia jatkamaan juhlintaa. Illan aikana Timo totesi Helille ja muille, ettei voisi rakastua Satuun. Lisäksi seinäjokelainen kertoi harrastavansa talosta päästyvään seksiä ensimmäisen sitä tarjoavan kanssa. Miehellä on ilmeisesti nyt kiikarissaan talon uusi tulokas Heli, jonka vieressä hän viettikin yönsä.

Myöhemmin illalla mystiseen punaiseen puhelimeen vastannut Piia sai ottaa mukaansa yhden kilpailijan ja suunnata ulos. Jarkon mukaansa valinnut Piian löysi pihalta oven uuteen huoneeseen, jossa parivaljakko saa viettää elokuvailtaa popcornin ja alkoholin merkeissä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat