Seal palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla varsin onnistuneen soolouran tehnyt Seal tekee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille, kun marraskuussa julkaistaan popparin ensimmäinen albumi neljään vuoteen.

Miehen viides studiolevy System palauttaa Sealin hänen omien sanojensa mukaan juurilleen. Levyn on tuottanut popin kultasormi Stuart Price, joka on tuottanut muiden muassa Madonnan uusimman levyn.

– Oli melkoisen ilmeistä jo heti ensimmäisestä biisistä lähtien, että minä ja Stuart olimme samalla aaltopituudella. Löysin ihmisen joka oli kykenevä toteuttamaan visioitani tälle albumille. Hän rakasti biisejä ja minä rakastin hänen tuotantotekniikoitaan, Seal hehkuttaa.

Seal tuli tunnetuksi 90-luvun alussa Adamskin Killer -megahitin vokalistina. Vuonna 1995 Seal teki yhden uransa suurimmista hiteistä nimellä Kiss From A Rose. Kappale palkittiin peräti kolmella Grammy-palkinnolla. Hänen tunnetuimpiin hitteihinsä lukeutuvat myös Crazy ja Fly Like An Eagle.

Brittitähden edellinen studiolevy SEAL IV julkaistiin vuonna 2003. Nykyisin tähti on naimisissa saksalaisen supermalli Heidi Klumin kanssa ja pariskunnalla on kolme lasta.

– Perhe, vaimoni ja lapseni, he ovat syyni elää. He ovat aina mielessäni, ehkäpä siksi tämä uusi albumi on nopeatempoinen. Se on kuin elämän juhlistamista. Tunnen että olen vihdoin kokonainen ja onnellinen ja siinä pisteessä, että tunnen tarvetta myös laulaa siitä. Siksi albumin nimi on System. Se tarkoittaa että vastoin oletuksia me kykenemme kontrolloimaan tunteitamme; emme ole systeemin uhreja vaan luomme oman systeemimme, Seal kertoo.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat