BB-suhde päättyi kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähty tämän kauden ensimmäinen suhde on kariutunut, kun Satu ja Timo päättivät pari viikkoa kestäneen suhteensa. Molemmat ovat parin viime päivän aikana vältelleet toisiaan ja vääntäneet itkua erinäisistä syistä. Lopulta pari päätti selvittää välinsä.

– Ei me oikeesti edes seurusteltu, Satu kuitenkin kertoi tilanteen selvittyä myös muille kilpailijoille.

Timo alkoi jo muutama päivä sitten tutustua talon muihin naisiin hieman paremmin, ja hän on iskenyt silmänsä talon uuteen tulokkaaseen Heliin. Toissapäivänä mies nähtiin läheisissä tekemisissä myös Saulin kanssa, kun pojat halailivat pitkään ja suutelivat. Timo suuteli tämän jälkeen myös Akin kanssa.

Satu on parhaillaan Big Brother -kisan häätöäänestyksessä, ja hän voi siis pudota kisasta sunnuntaina. Tällä hetkellä Satu on kerännyt enemmän miinusääniä kuin häätöäänestyksessä niin ikään oleva Henri. Tuloksen selviämiseen saakka Satu nukkuu vielä Timon vieressä.

Uusimmat