Shakira siirtyi riviopiskelijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on menestyksekkäällä urallaan saavuttanut käytännössä kaiken mitä musiikkialalla voi saavuttaa, ja nyt hän keskittyykin kehittämään itseään.

Neitokainen on bongattu maineikkaan UCLA -yliopiston kampukselta. Hän opiskelee Los Angelesissa sijaitsevassa Kalifornian yliopistossa historiaa ja kieliä. Shakira onkin nyt ottanut opiskelun tosissaan ja jättänyt juhlimista selvästi vähemmälle.

Shakira julkaisi esikoislevynsä ollessaan vasta 14-vuotias, ja otti myöhemmin aikalisän uraltaan saadakseen käydä koulunsa loppuun. Nyt vuorossa on siis seuraava koulutusjakso. 30-vuotias supertähti suuntasi koulun penkille suoraan edelliseltä maailmankiertueeltaan, hänen managerinsa kertoi uutistoimisto AP:lle.

Shakiran viimeisin kurssi alkoi 6. elokuuta ja päättyi torstaina. Hänen opettajanaan toiminut Robert Cleve kertoi uutistoimistolle, ettei tiennyt neitokaisen olevan julkkis.

– Hän kertoi minulle olevansa Kolumbiasta ja että opiskeli omaksi ilokseen. Hän näytti aivan tavalliselta opiskelijalta, eikä käyttäytynyt kuten suuret julkkikset, Cleve ihmetteli.

Uusimmat