50 Cent maksaa yli miljoonan 10 kilometristä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on tekemässä ehkäpä maailman kalleinta ”taksimatkaa”. Supertähti on lupautunut esiintymään kahdessa eri tapahtumassa Lontoossa samana iltana, ja esiintymispaikkojen väli on noin 10 kilometriä.

50 Cent esiintyy ensin Vodafone Live Music Awards -tapahtumassa Länsi-Lontoossa ja pari tuntia myöhemmin MOBO-gaalassa Itä-Lontoossa. Turvallisuuteen ylettömästi panostava tähti maksaa kymmenen kilometrin kuljetuksesta uskomattomat 1,3 miljoonaa euroa!

Fiftyn saattueeseen kuuluu viisi massiivista katumaasturia. Osa matkasta tehdään lisäksi kolmella helikopterilla, joille on varattuna kokonainen yksityinen helikopterikenttä. Lisäksi saattueen turvallisuutta valvoo ryhmä erikoisjoukkojen sotilaita. Pelkästään sotilaiden kustannukset ovat lähes puoli miljoonaa euroa.

– Hän tietää, että tämä on vähän ylimitoitettua, mutta hän haluaa päästä paikalle ajoissa ja keskittyä ennen esiintymistään. Parhaillaan käydään keskusteluja katujen sulkemisesta, jotta saattue pääsisi kulkemaan nopeammin, lähde kertoi The Mirror -lehdelle.

Uusimmat