BB-Henri ahdisteli naisia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuultiin myöhään eilen illalla kauhistunutta kirkumista, kun Henri ahdisteli BB-talon naisia esittämällä irstasta vanhaa miestä.

Toissapäivänä pikasuhteensa lopettaneet Timo ja Satu tulivat erittäin hyvin toimeen keskenään, ja Timo tarjoilikin Satulle teetä, sympatiaa ja selkähierontaa. Kanssakilpailijat tosin veikkasivat Timon haluavan vain viime hetken läheisyyttä ennen kuin Satu häädetään mahdollisesti tänä iltana talosta.

Henri puolestaan naamioitui hassuksi vanhaksi sedäksi ja ahdisteli Satua, joka kuitenkin pakeni miestä ja veti tyynyn suojakseen. Tämän jälkeen Henri vaihtoi uhrikseen Helin, joka menetti välittömästi hermonsa ja alkoi kirkumaan. Piia sen sijaan lämpeni Henrin uudelle hahmolle.

– Mua tavallaan kiehtoo tuollaiset ihmiset. Mua kiehtoo kaikki outo, Piia kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan.

Viuhahtamisesta innostunut Timo riisuutui loppuillasta peiton alla alastomaksi ja Henrin vetäessä peiton sivuun konttasi Timo ympäri BB-taloa alastomana. Lopulta Satu ja Timo harrastivat jälleen seksiä, mutta Jarkko keskeytti intiimit hetket.

Uusimmat