Bridget Jones -leffasta teiniversio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuun kirjaan perustuva Bridget Jones -elokuva nousi aikanaan suoranaiseen kulttisuosioon, mutta elokuvan jatko-osa ei onnistunut jatkamaan menestystä. Nyt tekeillä on hieman samanlaisen tarinan teiniversio.

Ohjaaja Gurinder Chadhan suunnitelmissa on saattaa valkokankaalle Louise Rennisonin kirja Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging, joka kertoo teini-ikäisen Georgia Nicholsonin traumaattisista kasvukivuista. Elokuvan kuvaukset alkavat lähiaikoina Englannissa.

– Georgia on mahtava hahmo, johon kaikki teini-ikäiset voivat samaistua. Samalla voi hyvin ymmärtää, miksi vanhemmat, opettajat ja muu maailma vehkeilevät sinua vastaan, kun olet juuri saavuttamassa aikuisuuden. Siis hiukan kuin Bridget Jones 14-vuotiaana, mutta paremmalla asenteella, ohjaaja kertoi Variety -lehdelle.

Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging on noussut kansainväliseksi suosikkikirjaksi, ja se on saatavana englanninkielisenä myös Suomessa.

Uusimmat