BB: Satu putosi Big Brother talosta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun kolmas viikko on pian takana. Häätöäänestykseen kuluneella viikolla äänestettiin Satu ja Henri. Yleisöäänien perusteella suorassa lähetyksessä putosi Satu, joka poistui heti talosta halausten saattelemana.

Kulunut viikko oli tapahtumarikas, ja varsinkin viikkotehtävä oli mieleenpainuva. Kilpailijat joutuivat viettämään neljä päivää ulkona. Lisäksi Isoveli vaikeutti tehtävää salaisella lisätehtävällä, jossa Piian piti saada yksi kilpailija luopumaan viikkotehtävän suorittamisesta. Maxine ja Piia viettivät siten suurimman osan ajasta sisällä.

Viikon aikana kilpailijat uskaltautuivat myös esittelemään intiimejä ruumiinosiaan toisilleen. Erityisesti Aki ja Timo kunnostautuivat useaan otteeseen riisuutumalla alastomaksi ja viuhahtamalla. Viikko sitten taloon tullut Heli on pysynyt vielä pääasiassa ryhmän ulkopuolisena.

Viikon aikana Satun ja Timon orastanut suhde kariutui putoamisuhan alla. Pariskunnan välit pysyivät kuitenkin erittäin lämpöisinä, vaikka Timo on osoittanut selvää kiinnostusta myös Heliä kohtaan. Viime päivinä Jarkko on osoittanut olevansa erityisen kiinnostunut Kadista.

Uusimmat