Amy Winehouse jälleen verisenä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa pahoissa vaikeuksissa oleva poppari Amy Winehouse on jälleen nähty verisenä. Tällä kertaa Chelseassa, Britanniassa.

Syyskuun alussa Karibialla miehensä Blake Fielder-Civilin kanssa lomaillut tähti rentoutui tuhoamalla hotellihuoneensa ja oksentamalla verta ennen paluutaan kotimaahansa. Vain pari viikkoa Britanniaan paluunsa jälkeen 24-vuotias Winehouse nähtiin jälleen verisenä, Daily Mail uutisoi.

Nyt Winehouse bongattiin hyppäämässä taksin kyytiin pahannäköinen haava oikeassa kädessään. Haavasta vuoti niin paljon verta, että Amy joutui puristamaan sitä verisellä rätillä, joka hänellä oli mukanaan. Verta oli myös hänen kengillään. Katso kuvat tästä!

Eilen Amy Winehouse suljettiin ulos joukosta, jotka ovat ehdolla seuraavan James Bond -elokuvan tunnusmusiikin tekijöiksi. Tuottajien mukaan hän ei ole enää sopiva arvostetun leffakappaleen esittäjäksi.

Uusimmat