BB: Kuvausryhmä säikäytti asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa elettiin eilen nukkumaanmenon aikaan pelokkaissa tunnelmissa, kun asukkaat huomasivat vahingossa makuuhuoneen peilien takana työtään tekevän kuvaajan profiilin. Aavemainen näky kauhistutti varsinkin naisia.

– Mä en saa nukuttua. Mua pelottaa. Mä näin kuulokkeet tuolla takana. Tuolla se oli, osoitetaan sitä nyt sormella, tytöt huusivat kauhuissaan.

– Tämä on Big Brother. Rikotte sääntöjä, Isoveli kuulutti moneen otteeseen, kun hysteeriset naiset eivät voineet lopettaa asiasta puhumista.

Kuvausryhmä joutui hetkeksi myös sammuttamaan yökuvaukseen tarvittavat infrapunavalot. Kilpailijat tietävät, että Isoveli valvoo kaikissa huoneissa ympäri vuorokauden, mutta silti asia näytti pelottavan heitä. Uni ei tullut silmään pitkään aikaan välikohtauksen jälkeen.

Uusimmat