Rasmus-Lauri ja PMMP-Paula saavat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu tyttöduo PMMP jäi äskettäin pitkälle tauolle, kun yhtyeen toinen osapuoli Mira Luoti ilmoitti olevansa raskaana. Nyt perheonnen on ilmoitettu olevan yhtyeessä molemminpuolista, sillä myös Paula Vesala on raskaana.

The Rasmus -yhtyeen keulahahmona tunnetun Lauri Ylösen, 28, kanssa seurusteleva Paula, 25, saa parin yhteisen lapsen ensi keväänä. Asiasta kertoi ensimmäisenä tänään Ilta-Sanomat.

– Ei tämä mikään yllätysvauva ole. Lasta on toivottu ja väkerretty, Paula kertoi lehdelle.

Mira synnyttää lapsensa arviolta marraskuun puolivälissä. PMMP -yhtyeelle kuuluu siis hyvää myös musiikkirintaman ulkopuolella. Aika näyttää koska yhtye palaa keikoille. Yhtyeen seuraavan studiolevyn arvioitu julkaisuaika on ensi vuoden syksyllä. Sitä ennen yhtye julkaisee levyllisen lastenlauluja vielä ennen joulua.

Uusimmat