50 Cent perui erikoiskeikkansa. Ura on ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi maanantaina, kuinka hiphop-tähti 50 Cent on sijoittamassa huimat 1,3 miljoonaa euroa kymmenen kilometrin siirtymiseen keikkapaikkojen välillä Lontoossa.

Nyt hänellä ei ole enää tuota ongelmaa, sillä supertähti on perunut molemmat keikkansa. MOBO- ja Vodafone Live Music Awards -gaalatapahtumien lisäksi hän perui myös esiintymisensä Saksan MTV-musiikkikanavan juhlissa. Peruuntumiset voivat hyvinkin olla merkki siitä, että Fifty on pitämässä lupauksensa ja lopettavansa uransa artistina.

50 Cent lupasi keväällä lopettaa uransa, jos hänen Curtis -albuminsa ei debytoi Yhdysvaltojen albumilistan ykkösenä. Levy on kuitenkin jäänyt pahasti kilpakumppani Kanye Westin Graduation -menestyslevyn jalkoihin ympäri maailmaa. Tähti ja tähden levy-yhtiö eivät ole suostuneet kommentoimaan peruuntumisia lainkaan.

Uusimmat