BB: Henrille kova rangaistus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan lapsellisissa tunnelmissa, kun kilpailijat suorittavat viikkotehtäväänsä. Ryhmä on jaettu kolmeen perheeseen, ja osa kilpailijoista näyttelee eri-ikäisiä lapsia.

Varsinkin Aki ja Sauli ovat ottaneet kaksivuotiaan taaperon ja rasavillin pikkupojan roolit mainiosti haltuun. Henri esittää syrjäänvetäytyvää poikaa, mutta rauhallisesta roolistaan huolimatta hän sai tänään Isoveliltä kovan rangaistuksen.

Henrille mätkäistiin kaksi ylimääräistä ääntä tämän viikon nimeämisiin, jotka ovat parhaillaan menossa. Syynä rangaistukseen oli Henrin toistuvat yritykset kommunikoida ulkomaailman kanssa. Rangaistuksen myötä Henrin mahdollisuudet joutua jälleen häätöuhan alle ovat korkeat. Siten hän olisi jälleen ensi sunnuntaina vaarassa pudota talosta.

Uusimmat