Yllätystodistajaa ei kuultu lainkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdemaailmassa kohuttiin Britney Spearsin ja Kevin Federlinen oikeudenkäynnin salaisesta yllätystodistajasta, jonka todistuksen voimalla Britney voisi menettää jopa lapsensa.

Viime yönä Suomen aikaa käydyssä oikeudenkäynnissä ei lopulta kuultu lainkaan kyseistä yllätystodistajaa, joka osoittautui Britneyn entiseksi henkivartijaksi Tony Barrettoksi. Kumpikaan osapuoli tai edes tuomari eivät kuitenkaan halunneet kuulla häntä. Koska Barretto ei saanut puhua oikeudessa, hän järjesti oman tiedotustilaisuutensa oikeustalon ulkopuolella, TMZ.com uutisoi.

Tony Barretto aloitti Britney Spearsin henkivartijana kun tämä pääsi vieroituksesta. Hän sai kuitenkin potkut 17. toukokuuta. Potkujen syyksi hänen asianajajansa ilmoitti sen, että Barretto ei kuullut kun Britney pyysi nostamaan hänen hattunsa.

Jos henkivartija olisi saanut puhua oikeudessa, olisi hän kertonut huolestuneensa poptähden lasten turvallisuudesta. Hän jätti kuitenkin kirjallisen lausunnon, jossa hän totesi Britneyn käyttäneen huumeita vielä vieroitushoidosta päästyään ja kävelleen alastomana lastensa edessä.

Britney -menetti eilen myös viimeisimmän managerinsa, joka ehti työskennellä Spearsille kokonaisen kuukauden ajan. Jeff Kwatinetz kertoi päättäneensä erota ”tämän hetken tilanteen” johdosta asiaa sen kummemmin erittelemättä.

Eilen vahvistettiin myös tieto poliisitutkinnasta, jossa yritettiin taannoin selvittää kuka halusi salamurhata Kevin Federlinen. Tutkinta aloitettiin jo kesäkuussa ja se on jo lopetettu tuloksettomana, koska todisteita asiasta ei löytynyt.

Uusimmat