Miehen työ -elokuva Suomen Oscar-ehdokkaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa ensi-iltansa saanut Miehen työ -elokuva on valittu Suomen viralliseksi Oscar-ehdokkaaksi. Raati teki valintansa nähtyään yksitoista valintakriteerit täyttävää suomalaista näytelmäelokuvaa.

Ehdolla olivat Colorado Avenue, Ganes, Jadesoturi, Kalteva torni, Lieksa!, Miehen työ, Rock´n´roll Never Dies, Suden arvoitus, Suden vuosi, Valkoinen kaupunki sekä V2 – jäätynyt enkeli.

Elokuvan päärooleissa nähdään Tommi Korpela, Jani Volanen, Maria Heiskanen ja Stan Saanila. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Aleksi Salmenperä. Raati perusteli valintaansa luonnehtimalla Miehen työtä tasapainoiseksi elokuvaksi, jossa lopputulos vastaa sitä mitä on lähdetty tekemään.

Lopulliset Oscar-ehdokkuudet julkistetaan 22. tammikuuta 2008. Oscar-palkinnot jaetaan ympäri maailman televisioitavassa juhlagaalassa, joka pidetään 24. helmikuuta 2008.

Uusimmat