BB-Maxine on räsypokan kuningatar

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa päästiin jälleen viuhahtelemaan, ja tällä kerralla peräti Isoveljen käskystä. Illan ohjelmassa oli nimittäin räsypokkaturnaus, johon kaikkien tuli osallistua.

Varsinkin miespuoliset asukkaat olivat tehtävästä innoissaan, kun he saivat samalla aamuun saakka vapaata viikkotehtävästään. Aiemmin talon viuhahduksista ovat vastanneet lähinnä Timo ja Aki, mutta nyt lähes jokainen kilpailija joutui riisumaan kameroiden edessä.

Kadi sai kilpailusta vapautuksen valiteltuaan kuukautisiaan ja Heli luopui pelaamista jo alushoususillaan. Kilpailun hävisi – yllätys yllätys – Timo, joka oli eilen ensimmäinen alaston mies talossa. Toisena alastomaksi itsensä pelasi Jarkko.

Turnauksen voitti lopulta täysin suvereenisti Maxine, jolla oli puolestaan uskomaton pelionni. Hän ehdottikin paitansa riisumista ihan säälistä.

Uusimmat