BB: Timon ja Helin yhteinen yö!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ensimmäinen romanssi kariutui viime viikolla, kun Satu ja Timo päättivät lyhyen suhteensa. Satu poistuikin talosta jo saman viikon sunnuntaina.

Jo ennen Satun poistumista Timo oli iskenyt silmänsä talon uuteen tulokkaaseen Heliin. Vain hetki Satun talosta lähdön jälkeen Timo kertoikin jo kilpakumppaneilleen, että seuraavaksi hän aikoisi ”laittaa uutta matoa koukkuun”.

Eilen uuden saaliin metsästys olikin täydessä käynnissä, sillä muutaman päivän intensiivisen lämmittelyn jälkeen Timo lähestyi Heliä makuuhuoneessa. Sinne mennessään mies ilmoitti muille menevänsä ”Helin kanssa nukkumaan” ja sulki oven perässään. Huoneessa Timo hyppäsi Helin päälle, käpertyi tämän kainaloon ja kietoi kätensä Helin ympärille.

Hieman sulkeutuneen oloinen neitokainen oli silminnähden vaivautunut lähentelystä. Timo rauhoitti tilanteen kyselemällä Helin siviilielämästä. Yöllä Timo siirtyi vaivihkaa Helin viereen ja silitteli tätä tuntikausia.

Uusimmat