Britney Spears määrättiin yllätystesteihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastensa huoltajuudesta parhaillaan oikeustaistoa käyvä Britney Spears on määrätty huumetesteihin ja käymään lasten kasvatukseen liittyvässä koulutuksessa.

Oikeus määräsi Britneyn käymään kaksi kertaa viikossa huumetestissä oikeuden myöhemmin määrääminä ajankohtina, joten testit tulevat poptähdelle yllätyksenä. Määräyksen perusteluina oli epäilyt Spearsin alituisesta alkoholin- ja huumeidenkäytöstä. Oikeuden mukaan on perusteltua epäillä, että poptähti käyttäisi päihteitä päivittäin.

Lisäksi Britney Spears joutuu käymään lasten vanhemmille tarkoitetussa koulutuksessa vähintään kahdeksan tuntia viikossa ja ottamaan vastaan myös yksityiskohtaisempaa ammattiapua. Osassa tapaamisista on paikalla myös kiistan toinen osapuoli, Britneyn ex-mies Kevin Federline.

Oikeus piti voimassa 30. kesäkuuta annetun päätöksen, jonka mukaan Kevin ja Britney jakavat kahden lapsensa yhteishuoltajuuden ainakin 25. marraskuuta 2007 saakka, E! Online uutisoi.

Uusimmat