The Rasmus jakaa maaliskuussa mustia ruusuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye The Rasmus julkisti eilen suunnitelmiaan seuraavan albuminsa suhteen. Levyn nimeksi on nyt valittu Black Roses ja albumin pitäisi alustavien suunnitelmien mukaan olla kaupoissa ensi vuoden maaliskuussa.

Yhtyeen seitsemännen studiolevyn nauhoitukset alkoivat tämän viikon maanantaina Dynasty-studiolla Helsingissä. Bändi siirtyy myöhemmin syksyllä jatkamaan äänityksiä vielä Nashvilleen, Yhdysvaltoihin.

Black Rosesin tuottajana toimii amerikkalainen Desmond Child, joka on työstänyt aiemmin lukuisia kansainvälisiä hittejä. Hänen kädenjälkensä kuuluu esimerkiksi kappaleissa Alice Cooper : Poison, Kiss : I Was Made For Loving You ja Ricky Martin : Livin’ La Vida Loca. Levyn toisena tuottajana toimii suomalaissyntyinen Harry Sommerdahl.

Uusimmat