BB-Kadi: Mä olin rikollinen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin tänään leppoisissa merkeissä kilpailijoiden painoista. Punnituksen kautta keskustelu kääntyi rikollisuuteen ja rikosrekistereihin.

Kadi yllätti kanssakilpailijansa kertomalla olleensa moneen kertaan putkassa ja vatsahuuhtelussa sekä tehneensä myös rikoksia.

– Mä olin rikollinen ja mun piti mennä poliisilaitokselle. Rikosrekisteri tehtiin ja mä oli vielä alaikäinen. Miksei teillä ole ollut rikosrekisteriä? Mulla on jo monta vuotta sitten hävinnyt se. Mulla on ollut niin pikku juttuja, että ne on hävinnyt ihan just sen jälkeen, Kadi kertoi yllättyneille asukkaille.

Kadi kertoi olleensa muutenkin hiukan vaikea tapaus nuorempana.

– Hei mä oon Kadi! Mulla oli sellaista kaupasta varastelua. Kun ehdin 6 – 10 juomaan niin tuli kaveri et nyt lähdetään. Sit lähdettiin pois eikä kestänyt kauaa että jäätiin kiinni. Hakunilan K-marketissa. Kerran tuli lasku, mut se oli kai vain vatsahuuhtelu. Oon ollut siinä monesti, Kadi paljasti.

Myös Heli yllätti kertomalla omista tekemisistään. Hän paljasti saaneensa tuomion pahoinpitelystä. Asiantuntijana Heli tenttasi vielä Kadilta tarkempia tietoja, joiden perusteella hän totesi, että Kadilla ei luultavasti ollutkaan rikosrekisteriä.

– Ai ei mulla ole sitten ollutkaan rikosrekisteriä! Mä olen aina luullut, että mulla on ollut. Vähänkö tuli puhdas mieli. Mä oon aina luullu, että mulla on ollut, Kadi ihmetteli.

Uusimmat