Britney Spears juhli ja tanssi pöydällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears tuomittiin vain pari päivää sitten käymään kaksi kertaa viikossa huumetesteissä, koska huoltajuuskiistan tuomari epäili häntä alituisesta huumeiden ja alkoholin käytöstä.

Vain muutamia tunteja oikeuden päätöksen jälkeen Britney nähtiin tiistai-iltana juhlimassa railakkaasti Hollywoodin yöelämässä. Hänen juhlaseuranaan olivat poptähti Avril Lavigne ja ystävä Alli Sims. Paparazzien seuraamana Britney juhli useammassakin klubissa ympäri kaupunkia.

Valomerkkiin saakka juhlinut Britney Spears nautti shotteja ja tanssi ravintoloiden pöydillä. Silminnäkijöiden mukaan hän yritti olla mahdollisimman seksikäs tanssiessaan musta sukka ja hattu päässään, People -lehti uutisoi.

Illan aikana Britney käväisi myös Beverly Hillsin poliisiasemalla valittamassa, että paparazzit seuraavat häntä. Poliisi ei kuitenkaan ryhtynyt toimeen ilmoituksen johdosta.

Huoltajuuskiistan tuomari päätti tiistaina, että Britney ja Kevin eivät saa nauttia alkoholia 12 tuntiin ennen lastensa tapaamista, joten lapset taisivat olla tiistaina Kevinin huomassa.

Uusimmat