HIM-yhtyeen listamenestys pettymys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen rockin suurimpiin vientivaltteihin lukeutuvan HIM-yhtyeen tuorein albumi Venus Doom on saanut odotettua heikomman startin sekä Suomessa että maailmalla.

Suomen virallisella albumilistalla ”varma listaykkönen” jäi yhden sijan päähän kärjestä, kun Eppu Normaalin Syvään päähän piti kärkipaikkansa listalla. Tähän mennessä suurin osa HIM-levyistä on debytoinut suoraan listaykkösenä.

Samaan aikaan Venus Doom -levyn toinen singlelohkaisu The Kiss Of Dawn jäi odotuksista Britanniassa. Single ei nimittäin yltänyt lainkaan arvostetulle Top40-singlelistalle. Kyseessä onkin neljään vuoteen ensimmäinen kerta, kun HIMin kappale ei mahdu listalle avausviikollaan.

Britannian sinkkuykkösenä jatkoi Sean Kingston hitillään Beautiful Girls. Britannian rock-listalla HIM-single kuitenkin debytoi ykkösenä, kun se lunasti ykköstilan Nightwish -yhtyeeltä. Kyseessä on kuitenkin hyvin rajattu lista, jolla ei ole kovinkaan suurta merkitystä albumin menestykselle.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat