Rush Hour 3

Elokuvat · Stara.fi

Jackie Chanin ja Chris Tuckerin vauhtikaksikko seikkailee jälleen Rush Hour -elokuvasarjan kolmannessa osassa. Tällä kertaa vastassa on kiinalainen rikollisjärjestö Triad.

Vauhdikkaat poliisikumppanukset Lee (Jackie Cha) ja Carter (Chris Tucker) yrittävän nyt panna kampoihin maailman suurimmalle rikollisjärjestölle ja pelastaa samalla Shy Shenin, mikä se sitten onkaan.

Triadit haluavat puolestaan tuhota Shenin keinolla millä hyvänsä. Taistelut siirtyvät Yhdysvalloista Pariisin kaduille ja kaupungin kuuluisien maamerkkien maisemiin, kuten Eiffer-torniin.

Elokuvan tarinan punainen lanka on ihan mielenkiintoinen ja toimiva, mutta huumori on edellisten ruuhka-aikojen tapaan lähinnä lapsellista ja kovin väkinäistä kaatuiluhuumoria. Käsikirjoituksessa on onneksi mukana myös muutamia todellisia helmiä, mutta samalla mukana on myös täysin turhia kohtauksia.

Brett Ratnerin ohjauksessa takaa-ajokohtaukset ovat näyttäviä ja jopa hauskoja. Myös pari hauskaa sidekick-hahmoa tuovat elokuvaan hauskan lisänsä. Paras osa elokuvasta löytyy kaikesta huolimatta vasta jälleen lopputekstien aikana. Tuttuun tapaan Rush Hour 3 tarjoilee rentouttavan kevyttä aivot narikkaan -osaston huumoria.

Genre: Toimintakomedia

Ohjaus: Brett Ratner

Pääosissa: Jackie Chan, Chris Tucker, Yvan Attal, Max von Sydow

Ensi-ilta: 21.9.2007

Kesto: 1:33

Pisteet 3/5

Uusimmat