Taas Hollywood-tähti rattijuoppona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin vuoden aikana maailman elokuvakaupunki Hollywood on saanut todistaa lukuisia tähtien rattijuopumuksia, kun näyttelijät ja poptähdet ovat jääneet kiinni ajettuaan autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Sama trendi on näkynyt myös muualla Yhdysvalloissa.

Lindsay Lohan, Nicole Richie, Lane Garrison, Paris Hilton, Mike Tyson, Mel Gibson, Jeff Timmons, DMX, Nick Carter, David Hasselhoff ja monet muut ovat saaneet nyt seuraajan näyttelijä Kirsten Stormsista. Storms on nähty Suomessakin lukuisissa saippuasarjoissa, kuten Päivien viemää, Seitsemäs taivas ja CSI Miami.

Neitokainen jäi kiinni pari viikkoa sitten ja hänelle luettiin tiistaina syyte rattijuopumuksesta Los Angelesissa sijaitsevassa tuomioistuimessa. Hänet pidätettiin aamukolmen aikaan 7. syyskuuta moottoritiellä mustan Mercedes-Benz CLK500 -auton ratista. Hän puhalsi 1,3 promillen lukemat.

Kirsten Storms odottaa oikeudenkäyntiään vapaalla 5.000 dollarin takuita vastaan. Oikeudenkäynti alkaa 2. lokakuuta. Näyttelijä voi saada teostaan korkeintaan puolen vuoden vankeustuomion ja tuhannen dollarin sakot. Luultavasti tuomio tulee kuitenkin olemaan selvästi kevyempi.

Uusimmat