BB-Heli ja Timo muuttivat samaan sänkyyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivä lähti rauhallisissa merkeissä käyntiin. Viihdettä taloon järjesti Timo, joka päätti pukeutua Heliltä salaa tämän vaatteisiin. Mies kokeili useita naisen vaatekappaleita ennen kuin päätyi laittamaan päälleen ruudullisen minihameen sekä mustan topin ja säärystimet.

Päähänsä mies laittoi Helin suuret korvakorut sekä valkoisen hatun. Muut asukkaat auttoivat Timoa pukeutumisessa, ja naureskelivat miehen tempaukselle.

 

Aamupäivä kului asukkailta sängyillä maaten ja mukavia jutellen. Ainoastaan Henri tyytyi vain mulkoilemaan muita omalta sängyltään huonotuulisen oloisena.

Sauli paljasti keskusteluiden lomassa muille, että hänen pisin ryyppyputkensa on kestänyt kolme viikkoa. Mies oli sanojensa mukaan ollut kolme viikkoa Kanarialla joka ilta humalassa ja sammunut aina baariin. Alkoholikeskustelu jatkui asukkaiden hartailla toiveilla saada Big Brotherilta illaksi alkoholia.

 

Aamupäivän mielenkiintoisin tapahtuma oli asukkaiden sänkyjärjestelyiden muuttaminen. Asukkaat alkoivat suunnitella uusia sänkyjärjestelyitä lakanoiden vaihdon yhteydessä. Heli ilmoitti heti haluavansa nukkua Hopea-makuuhuoneen parisängyssä. Kyseisessä sängyssä on nukkunut Timo, joka muutti sänkyyn talosta jo häädetyn Sadun kanssa.

Timo ilmoitti tänään suoritetussa sänkyjaossa, ettei halua muuttaa parisängystä mihinkään. Niinpä Heli ehdotti, että pari nukkuisi sängyssä kaksistaan. Järjestely ilahdutti huomattavasti Timoa, joka on osoittanut runsasta kiinnostusta Heliä kohtaan.

 

Heli ja Timo viettivät suurimman osan viime yöstäkin samassa makuuhuoneessa, kun Heli päätti Maxinen kanssa mennä poikien hopea-makuuhuoneeseen keskellä yötä. Ryhmä jutusteli yöllä monta tuntia henkilökohtaisista asioista.

Talon uusin asukas Heli on silmin nähden vapautunut olossaan talossa häätöäänestykseen joutumisestaan huolimatta. Viime yönä Heli jopa avautui omista seksikokemuksistaan, ja paljasti muille harrastaneensa 18-vuotiaana 9 tuntia putkeen seksiä. 

Uusimmat