Courtney Love tuhosi Kate Mossin puvun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss nähtiin upeassa 1940-luvun tyylisessä kullanvärisessä Diorin iltapuvussa Victoria & Albert -museon järjestämässä tilaisuudessa Lontoossa.

Loppuillasta asu oli kuitenkin riekaleina, kun vahvasti juopunut supermalli lähti jatkoille Dorchester -hotelliin. Iltapuku oli repeytynyt selästä ja kainaloista ja napit olivat avautuneet. Samalla Moss tuli vahingossa paljastelleeksi niin takapuoltaan kuin rintojaan.

Juhlatuulella ollut Kate ei välittänyt pukunsa repeytymisestä, vaan jatkoi juhliaan railakkaasti aamun pikkutunneille saakka muiden muassa Naomi Campbellin ja Davinia Taylorin kanssa.

Syy tuhansien eurojen puvun rikkomiseen kaadettiin brittilehdissä rokkari Courtney Loven niskoille, joka oli silminnäkijöiden mukaan seisonut Mossin puvun metrin pituisen laahuksen päällä. Supermallin tiedottaja kuitenkin kiisti syytökset ja kertoi myös muiden seisoneen laahuksen päällä illan aikana.

Uusimmat