Natalie Portmanin kohukuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien sensuelli kaunotar Natalie Portman nähdään erittäin vähissä pukeissa Hotel Chevalier -lyhytelokuvassa. Kuvat elokuvasta vuotivat verkkoon tällä viikolla.

Natalie on nakuillut valkokankaalla aikaisemminkin, viimeksi aiemmin tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa Goya´s Ghosts -elokuvassa, jonka videot vuotivat niin ikään verkkoon ennen elokuvan ensi-iltaa. Viime aikoina on liikkunut tosin huhuja, että elokuvassa käytettiin vartalostunttia.

Wes Andersonin ohjaama Hotel Chevalier –lyhytelokuva esittää Natalie Portmanin stripparin roolissa, ja ohjaaja itse on aiemmin vahvistanut, että Portman esiintyy elokuvassa myös alastomana, Hollywood Reporter kertoo.

Kyseisessä kohtauksessa Jason Schwartzmanin esittämä roolihahmo alkaa riisua Portmania, jolta riisutaan lopulta myös alushousut. Aiemmin Portman on paljastellut esimerkiksi elokuvassa Closer.

Uusimmat